02-24-2008, 09:41 PM
|
|
|
Administrator
|
Freeroll
Salut,
Deoarece numărul de înregistraţi pe ZilnicPoker.com a depăşit treizeci de jucători, cred că putem organiza deja un concurs privat, freeroll cu premii.
Fiind prima încercare, am dori să aflăm în prealabil dacă aţi participa la astfel de concursuri. Ne-ar mai interesa părerea voastră despre reţeaua B2B, deoarece acestă reţea oferă pentru noi condiţiile cele mai favorabile pentru astfel de concursuri.
|
|
|
03-02-2008, 02:22 PM
|
|
|
Junior Member
|
Eu particip la un turneu privat organizat de voi.
Referitor la reţeaua B2B, părerea mea este că nivelul de joc este mult peste medie, datorită jucătorilor scandinavi, care dau majoritatea jucătorilor reţelei. În ultima vreme au apărut mulţi irlandezi, italieni, unguri, israelieni ceea ce face reţeaua aceptabilă  Sunt şi români.
Dintre sălile reţelei am cont la 24hPoker şi la ParaminPoker.
|
|
|
03-12-2008, 10:53 AM
|
|
|
Administrator
|
Freeroll privat
Trebuie să mai aşteptăm cu organizarea primului nostru freeroll privat, deoarece sălile contactate pretind un număr minim de participanţi (sala din reţeaua B2B, care ne sprijină în organizarea acestui concurs, 15 jucători). Portalul nostru este nou, puţin cunoscut, din această cauză nu putem încă garanta numărul suficient de participanţi.
Vă reamintim că astăzi are loc prima etapă din seria de patru concursuri freeroll organizate pe Titan Poker, la care premiile săptămânale sunt de 100$. După previziunile noastre numărul de participanţi va sub 50 de jucători. Amănunte găsiţi în articolul nostru de pe prima pagină.
|
|
|
04-02-2008, 03:33 PM
|
|
|
Administrator
|
Nu uitaţi!
Astăzi se desfăşoară o etapă din concursul freeroll de 100$ organizat de Titan Poker în colaborare cu ZilnicPoker.com, iar mâine primul concurs din seria de 3 concursuri freeroll de câte 200$ organizate de RedKings Poker pentru jucătorii înregistraţi prin ZilnicPoker.com.
|
|
|
04-04-2008, 02:52 PM
|
|
|
Administrator
|
RedKings Poker
Previziunile noastre s-au confirmat, la primul concurs freeroll de 200$ organizat de RedKings Poker în colaborare cu portalul nostru au fost doar 43 de participanţi. Astfel, premiul câştigătorului a fost 80$.
Unul dintre vizitatorii noştrii permanenţi, salavadord, a ocupat locul trei, încasând 30$. Felicitări!
Următoarele două concursuri vor avea loc la 10 şi 17 aprilie, la ora 21,30.
Înregistrarea la aceste concursuri se va face în ziua concursului, dar este recomandabil ca înregistrarea în sală să o faceţi cu una-două zile mai devreme.
La înregistrarea în sală folosiţi codul bonus ZILNIC500 sau ZILNIC3000. Jucătorii înregistraţi în sala RedKings Poker prin ZilnicPoker.com beneficiază de cele mai bune promoţii precum şi cea mai bună ofertă de bonus care se poate obţine în reţeaua Ongame. Amănunte găsiţi în secţiunea săli de poker.
|
|
|
04-22-2008, 11:46 AM
|
|
|
Administrator
|
Încă două concursuri freeroll în aprilie
În luna aprilie puteţi participa la încă două concursuri freeroll organizate de portalul nostru.
Primul, dotat cu 100$, va avea loc în sala Titan Poker la 30 aprilie, ora 22:35. Amănunte găsiţi în topicul de pe forum.
Al doilea, dotat cu 200$, în sala RedKings Poker la 24 aprilie, ora 21:30. Amănunte găsiţi în articolul nostru de pe prima pagină.
Deoarece numărul de participanţi nu va depăşii 50 de jucători, concursurile oferă ocazii bune jucătorilor începători pentru construirea bankrollului.
|
|
|
05-05-2008, 01:36 PM
|
|
|
Junior Member
|
pe cand si un freeroll in mai ??
|
|
|
05-05-2008, 02:09 PM
|
|
|
Administrator
|
Freeroll
Căutăm să organizăm cât mai multe concursuri freeroll, până în prezent au fost pe Titan Poker şi pe Red Kings Poker. Acestea erau deosebit de bune pentru jucătorii începători, deoarece fondul de premii era de 100$ pe Titan şi 200$ pe Red Kings, iar numărul jucătorilor nu a depăşit 50 de jucători.
Viitoarele concursuri private sunt în curs de organizare, până atunci recomand sala Poker Heaven, unde poţi juca concursuri freeroll, la care participă relativ puţini jucători şi pentru a participa la ele nu este necesar să faci depunere.
Detalii despre concursurile freeroll organizate de Poker Heaven găseşti aici.
|
|
|
02-21-2009, 12:42 AM
|
|
|
Junior Member
|
Quote:
Originally Posted by ZilnicPoker
Căutăm să organizăm cât mai multe concursuri freeroll, până în prezent au fost pe Titan Poker şi pe Red Kings Poker. Acestea erau deosebit de bune pentru jucătorii începători, deoarece fondul de premii era de 100$ pe Titan şi 200$ pe Red Kings, iar numărul jucătorilor nu a depăşit 50 de jucători.
Viitoarele concursuri private sunt în curs de organizare, până atunci recomand sala Poker Heaven, unde poţi juca concursuri freeroll, la care participă relativ puţini jucători şi pentru a participa la ele nu este necesar să faci depunere.
Detalii despre concursurile freeroll organizate de Poker Heaven găseşti aici.
|
Tre sa te contrazic aici..Tre sa faci depunere ca sa poti juca la freeroluri pentru ca majoritatea cer rake hands jucate intr-o anumita perioada de timp
|
|
|
02-21-2009, 12:36 PM
|
|
|
Administrator
|
Ai dreptate, dar cele scrise atunci erau valabile la vremea respectivă.
Oricum, cred că nu existenţa concursurilor freeroll ar trebui să determine alegerea sălii şi nici că participarea la aceste concursuri ar fi calea spre succes.
|
|
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|